Yuvarlak Ekranlı Yeni Akıllı Saat Samsung Gear S2 Video İle Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Akıllı telefonlardan sonra, şimdi de akıllı saat modasının başladığı son dönemde, üreticiler kendine has avantaj ve özelliklere sahip akıllı saat modellerini duyurmaya devam ediyorlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok büyük üreticinin aksine, Samsung akıllı saatlerinde Android Wear işletim sistemini kullanmak yerine kendi işletim sistemi Tizen OS‘u kullanmayı tercih etmiş ve bu konuda bir çok eleştiri de almıştı.

Diğer taraftan akıllı saatlerde işletim sisteminden de daha çok rağbet edilen şey, yuvarlak ekrana sahip olması ve bu konuda da Samsung yuvarlak köşeli ama dikdörtgen akıllı saatleriyle tepki çekiyordu.

Samsung, kullanıcıların feryatlarını duymuş olacak ki şimdi yayınladığı videoda yuvarlak ekrana sahip yeni akıllı saati Samsung Gear S2‘yi tanıttı.

Super AMOLED ekran, dört çekirdekli işlemci, 768MB RAM, 4GB dahili hafıza, Bluetooth LE ve Wi-Fi desteği bulunan Samsung Gear S2‘nin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir