Galaxy S8 + pil ömrü incelemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S8 Plus cep telefonda pil ömrü incelemesini sizin için hazırladık. Telefonda video izleme, ekran parlaklık ayarı ve güç tasarrufu gibi detaylara yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dev ekran ve 3500 mAh pil! Samsung’un iki büyük amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8 + arasındaki en büyük fark, fiyatlarının yanında pil kapasiteleri. Samsung Galaxy S8 + 3500 mAh pil içerirken Samsung Galaxy S8’de 3000 mAh pil bulunuyor. Galaxy S8 + neredeyse tablet pc büyülüğünde bir telefon olduğu için bu pil ömrü yetersiz görünüyor.

Samsung S8 +, 6.2 inç gibi dev ekrana sahip bir telefon işte bu yüzden 3500 mAh pil kapasitesi özellikle yoğun kullanımlarda 1,5 gün bile dayanmayacak anlamına geliyor.

Galaxy S8 + pil ömrü incelemesi

Telefon ayarlarla pil tasarrufu yapmak

Bununla birlikte, telefonu gereksinimlere göre ayarlamanın birçok farklı yolu olduğu için, pil ömrünü biraz da olsa uzatmak mümkün. Daha uzun pil ömrü için çözünürlüğü varsayılan olarak 1080p olarak ayarlamak ve performans ayarları yapmak gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cihaz zaten bazı güç tasarrufu ayarlarını yapmaya izin veriyor ve bazı fedakarlıklar da yaparak mesela parlaklığı biraz azaltarak pil ömrünü uzatmak mümkün oluyor. Bunun yanında telefon şarj ederken kullanıldığında da güçten önemli oranda tasarruf edilecektir. Ayrıca video izleme süresi günde en fazla bir saatle sınırlandırılırsa pil tüketimi de yaklaşık % 20 oranında azalıyor. Her zaman olduğu gibi, Samsung’un kendi hızlı kablosuz şarj etme özelliği de var, gereken aparat alınırsa şarj etme konusunda önemli avantajlar da kazanılmış olunacaktır.


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 15:07

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.