LG, Çok Yakında G3 ve G4 İçin Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Yayınlayacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından Güney Koreli teknoloji devi LG‘nin, geçen yıl ve bu yıl çıkardığı amiral gemileri LG G3 ve LG G4 modelleri, milyonlarca kullanıcı tarafından satın alındı ve en beğenilen akıllı telefon modelleri arasında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG de bunu biliyor olsa gerek ki, G3 ve G4 modelleri için kısa süre önce resmi olarak tanıtılan ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini çok yakında yayınlayacak.

Nexus modellerinin bile önümüzdeki hafta içerisinde alacağı Android 6.0 güncellemesine yönelik “Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Alacak Nexus’lar Belli Oldu” başlıklı yazımızda sizleri bilgilendirmiştik.

Kısa süre önce HTC de Marshmallow güncellemesini alacak cihazlarına ait bilgi paylaşmış ve haberimizde bundan size bahsetmiştik. Görünüşe göre üreticiler yeni sürüm için yarışa girmeye başladılar.

lg-marshmallow-goruntu1

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son bilgi, LG’nin Kore destek sayfasında göründü. Ve LG G3 (F400S, F400K, and F400L), LG G4 (F500S, F500K, and F500L) modelleri için güncelleme bilgisi olarak listeye Android 6.0 da eklendi.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.