Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye Güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung nihayet Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye güncellemesi yayınladı. Note 4 Android 6.0.1 özellikleri neler? Android 6.0.1 Galaxy Note 4 nasıl indirilir? Kies programı ile Android 6.0.1 nasıl yüklenir? 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uzun zamandır Samsung Galaxy Note 4 kullanıcılarının beklediği ve geçen ay ilk Polonya’ da dağıtıma başlanan Android 6.0.1 güncellemesi, bugünden itibaren Türkiye’de güncellemeye açıldı. Polonya güncellemesi ile ilgili haberimize buradan Galaxy Note 4 güncellemesi Android 6.0.1 ROM indir yükle ulaşabilirsiniz.

Android 6.0.1 Türkiye güncellemesi şuan için kademeli olarak yayınlanıyor. Sizde Galaxy Note 4 kullanıyorsanız “Ayarlar / Cihaz / Hakkında / Yazılım Güncelleme” bölümünden güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye güncellemesi başladı

Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye Güncellemesi indir yükle

Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye güncellemesi

Yeni Android 6.0.1 sürümünü yüklemeden önce cihaz yedeğini almanızı ve cihaz pil durumunu kontrol etmenizi öneririm. Güncellemeyi OTA yada Kies yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz. Android 6.0.1 güncellemesinin dosya boyutu 1.5 GB.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ nin yeni Android sürümünün genel özellikleri: En iyi TouchWiz arayüzü, S-Pen kalem yazılımı, hızlı ayarlar menüsü, şuana kadar tespit edilmiş güncel güvenlik iyileştirmeleri, gelişmiş güç seçeneği, geniş yetkilendirme izinleri, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları durdurarak cihazda hız ve pilde verim sağlanması ve genelde performans iyileştirmesi.

Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Türkiye Güncellemesi indir yükle

Ekran görüntüsü için Erhan Altunkaynak Bey’ e teşekkür ederiz. Galaxy S5 S6 ROM nereden indiririm ve ROM nasıl yüklerim, Galaxy S5 Android 6.0.1 güncellemesi dünya genelinde ve Galaxy S6 Android 6.0.1 güncellemesi ve Android 6.0.1 ROM haberlerimize baktınız mı?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.