Galaxy Note 7 fiyatı ve Note 7 özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung Galaxy Note 7 fiyatı ve Note 7 özellikleri açıklandı. Samsung yeni telefon modeli Galaxy Note 7, Ağustos ayında tanıtımı yapılacak. Note 7 Türkiye fiyatı bakalım ne kadar olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy Note 7 modelini kısa süre önce duyurmuştu. Ama Galaxy Note 7 tanıtımını net olmasa da Ağustos ayı içerisinde yapılacağı bilgilerine de yer verildi. Son günlerde bazı yurtdışı teknoloji sitelerinde yer alan bilgilere göre Galaxt Note 7 özellikleri ve fiyatı belli olduğu yönünde. Gsmhelpdesk. nl sitesinde yer alan bir haberde Samsung Galaxy Note 7 modelinin özellikleri yayınlandı. Daha önce hazırladığımız Galaxy Note 7 Edge özellikleri haberimize göz attınız mı?

Samsung Galaxy Note 7 fiyatı özellikleri

Galaxy Note 7 fiyatı ne kadar olacak ne zaman satışa çıkacak

İşlemci Galaxy S7 modelinde kullanılan Exynos 8890, 6GB RAM, 5.8 inç Qaud HD 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, arka kamera 12 MP, ön kamera 5MP kamera, çift piksel teknolojisi ile f/1.7 lens, 32/64GB dahili depolama alanı, 4.000 mAh pil ve suya / toza dayanıklı kavisli kasa.

Galaxy Note 7 tanıtımı yapıldıktan 1-2 ay sonra, Türkiye’ de satışa çıkması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 7 satış fiyatı 799 euro (Hollanda). Bakalım Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.