Skype’ın Android İçin Yeni Versiyonu Offline Kullanıcılarla Fotoğraf Paylaşımını Destekliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Microsoft tarafından satın alınan Skype, Android için yeni 5.2 versiyonuna güncellendi. Yayınlanan yeni versiyonda artık Android kullanan Skype kullanıcıları, kişi listelerindeki online ve offline kullanıcılarıyla fotoğraf paylaşabilecekler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir önceki versiyonda sadece online kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımına olanak sağlıyordu. Yeni Skype 5.2 ile birlikte konuşmalar bildirim çubuğundan artık daha hızlı bir şekilde açılıyor ve resim içinde resim desteği getiriyor. Bu sayede video sohbet sırasında başka bir bölüme gitmek ve video aramayı aktif olarak devam ettirmek mümkün olacak.

Ayrıca son güncelleme Skype’ın arama kalitesi içinde düşük bant genişliği olduğu durumlarda ciddi iyileştirmeler getiriyor.

Update-to-Skype-for-Android-allows-users-to-send-photos-to-offline-contacts Update-to-Skype-for-Android-allows-users-to-send-photos-to-offline-contacts (2) Update-to-Skype-for-Android-allows-users-to-send-photos-to-offline-contacts (1)

Skype 5.2 versiyonunu sizde henüz güncelleme gözükmüyorsa doğrudan apk dosyasını indirebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.