Galaxy Note 4 Avrupa’da Android 5.1.1 Lollipop Güncellemesini Aldı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un Note serisinin geçen yıl çıkan amiral gemisi Galaxy Note 4 modeli, gerek işlemci performansı gerek ise batarya ömrü konusunda bir çok cihazı geride bırakarak, uzun süre test listelerinin başında yer almıştı ve halen en yeni modeller haricinde bir çok cihazdan iyi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu sebeple oldukça popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından satın alınan Galaxy Note 4 için Samsung, ilk Lollipop güncellemesini geç yayınlayarak şaşkınlık yaratmıştı. Geçte olsa Andorid 5.0 Lollipop güncellemesini alan Galaxy Note 4 modeli için şimdi, Lollipop’un son sürümü Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlandı.

galaxy-note-4

Samsung, Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesini ilk olarak Rusya için yayınlamıştı. Şimdi ise Avrupa’da N910FXXU1COH4 versiyon numarasıyla İsviçre, Avurturya ve İtalya’da yayınlanan Galaxy Note 4 Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi, Sammobile’den indirerek Note 4‘ünüze kurabilirsiniz.

Türkiye için Note 4’e Android 5.1.1 OTA güncellemesinin ne zaman geleceği konusunda ise henüz kesin bilgi bulunmuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.