Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un iki gün önce resmi olarak tanıttığı Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ (S6 Edge Plus) modelinin ardından, milyonların meraklı bekleyişleri sona erdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

S6 serisinde olduğu gibi yine aynı premium tasarım konseptine sadık kalarak hazırlanan yeni Note 5 ve S6 Edge+ modelinin özellikleri ve detaylı bilgilerini, “Samsung Galaxy Note 5 Resmi Olarak Tanıtıldı” ve “Samsung Galaxy S6 Edge+ (S6 Edge Plus) Resmi Olarak Tanıtıldı” başlıklı yazılarımızdan öğrenebilirsiniz.

galaxy-note-5-goruntu-3

Resmi tanıtımda açıklanmayan, ancak milyonların merakla beklediği, Note 5 ve S6 Edge+ modelinin fiyatına yönelik bilgi verilmezken, şimdi Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ Türkiye fiyatı resmen belli oldu.

galaxy-s6-edge-plus-goruntu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknosa’nın internet mağazasında ön sipariş olarak sunulan fiyatlarda, Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı 2699TL ve Galaxy S6 Edge+ Türkiye fiyatı ise 3099TL olarak satışa çıkarıldı. Teslimat tarihinin ise 21 Ağustos olduğu söyleniyor.

S6 Edge+ modeli konusunda kesin bir şey söylemek erken olmakla beraber, Note 5’in bu fiyatlardan oldukça iyi satacağını söyleyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir