Twitter yorum gizleme özelliği geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Twitter yorum engelleme yani yorum gizleme özelliği geliyor. Rahatsız verici tweet yorumları kısıtlanabilecek. Çıktığında sizlere Twitter yorum nasıl gizlenir anlatımlı yazımızı paylaşacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter‘ dan önemli bir özellik yakında kullanıcıların hizmetine girecek. Son zamanlarda Twitter tercihinde gözle görülür bir artış söz konusu. Siyasi içeriklerin yoğun olduğu bu platform ara ara Facebook erişim sorunlarında ön plana çıkmakta. Ama uygulamasının biraz daha geliştirilmesi gerekiyor. Karakter sayısının daha fazla olması gerekmekte. Video yayınlamada bazı araçların uygulamaya getirilmesi de gerekmekte.

Twitter’ ın bir diğer esksik tarafıda yaptığınız yorumu veya paylaştığınız bir paylaşımda düzenleme seçeneğinin olmaması. Bunun için yakın bir zamanda çalışmanın olduğu söylenmekteydi. Bu büyük bir eksiklik. 

Twitter yorumları gizleme yakında

Twitter yorum nasıl gizlenir? Şu an bu şekilde bir özellik bulunmuyor. Lakin yakında istemediğiniz yorumları gizleyebileceksiniz. Yorum gizleme özelliği ile rahatsız olduğunuz yorumları artık gizleyebilirsiniz. 

Yaptığınız paylaşımda sevmediğiniz bir yorum için kişiyi engellemek yerine yorumunu gizleyerek bu dertten kurtulabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Testler tamamlanır tamamlanmaz bir güncelleme ile Twitter uygulamasına yerleştirilecek olan yorum gizleme seçeneği kullanıcılardan tam not alacağa benziyor.

Tweet yorum gizleme, rahatsızlık veren yorumları sanki filtreler gibi görünüme kapatılabilecek. Twitter yorum engelleme diye arayan kullanıcılar artık bu sorundan kurtulacak.

Twitter yorum gizleme özelliği geliyor

Twitter yorum engelleme sorunu

Yorum gizlemede sizin ve takipçilerinizin görmesi engellenecek. Yorum silinmiyor ama görüntülenmesi engelleniyor. Tabi isterseniz tekrardan gizlenen yorumu tekrar gösterebiliyorsunuz.

Yeni özellik biraz rahatsızlık çıkarabilir. Yorumların engellenen mesajları takipçileriniz hangiler olduğunu görebilecek. Yani sansürlenen paylaşım ortaya çıkacak. Tabi alınabilecek tepkilerle bu sorun ortadan kaldırılabilir.

Yeni özelliğin testleri tamamlandığında yorum nasıl gizlenir sizlere resimli olarak anlatacağız.

Twitter yorumları gizleme yakında

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak