Windows 10 Netflix film indirme uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Netflix dizi indirme programı olarak çok sayıda uygulama yer alıyor. Bunların çoğu video indirme uygulaması olarak bilinmekte ama programsız ücretsiz film indirmek çok kolay.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix film nasıl indirilir veya indirme uygulaması var mı diyenlerin arayışı son buluyor. Uygulamada mevcutta olan indirme özelliği yakında daha kapsamlı hale geliyor. Artık Netflix film indirme yazılımlarına ihtiyaç bulunmadan Netflix’ den ücretsiz film indirebilirsiniz.

Netflix film indirme programı olmadan ücretsiz indirebilirsiniz. Malum otuz gün ücretsiz kullanım imkanı sunan şirketin Netflix uygulamasından film indirme çok kolay.

Netflix, Türkiye hizmeti başladığından beri önemli bir üye sayısına ulaştı. Çok sayıda kaliteli yabancı dizilere ve güncel filmlere ulaşacağınız film platformunda en dikkat çokça izlenen diziler. Aksiyon, komedi, romantik, animasyon ve bilim kurgu yapımlarıyşa çok çeşitliliği ortaya koyan yapımlar mevcut. Birde üstüne çok sayıda iddialı kendi yapım dizilerle izleyicileri televizyona kilitliyor.

Netflix, bağımlılık oluşturabiliyor. Çıkardığı dizi film serileriyle ekrana kilitleyen bu platformda nasıl zaman geçtiğinin farkına varamıyorsunuz. Bu yönü çok sıkıntılı. Kullanıcısı akşamdan sabaha kadar ekrana kilitleyebiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 10 Netflix film nasıl indirilir?

Ücretsiz Netflix film indirmek için ek bir programa ihtiyacınız yok. Ücretsiz indirmeye açık olan içerikler bulunuyor. Tabi kısıtlı bir arşive sahip.

  • Bilgisayardan Netflix’ e giriniz. Windows 10 Netflix uygulaması kurulumu yapınız.
  • Giriş bilgilerini yazınız. E-posta ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra açılıştaki profile dokunun. Profilde adınız yazabilir ve yanında ikinci bir profil olan çocuk’ ta seçilebilir.   
  • Yanda 3 çizgiye dokunun ve “İndirilebilir içerik” bölümüne giriniz.
  • Netflix video indirme veya film indirme için istediğiniz yapımın üstüne dokunup içerisine girin.
  • Film açıklamasının altındaki “İndir” butonuna dokunun.
Windows 10 Netflix film indirme uygulaması
Windows 10 Netflix film indirme uygulaması
Netflix video nasıl indirilir
Netflix video indirme programı

İlegal Netflix video indirme uyarısı

Yasal olmayan yollarla indirilen filmler için yaptırım söz konusu. Özellikle internette dağıtımı yapılan “Telif hakkı” olan yapımlar için büyük para cezaları bulunmakta.

EagleGet, Free, i. manager, internet download manager ve torrent gibi programlarla film indirme işlemlerinde virüs bulaşma gibi durumlarla karşılaşılabiliyorda. 

İndirilen film kalite formatı HD, Full HD veya 4K gibi yayınlarlar karşılaşabilirsiniz. Bu yapımları indirip projeksiyonla izlemek güzel olabilir. Her ne kadar görüntü aktarma özelliği bulunsa da her yerde izleme imkanına sahip olacaksınız.

İnternetten film indirme sırasında bağlantınıza kopmalar veya indirmede yavaşlık olduğunda tekrardan başa dönebilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak