Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge 1 Günlük Satışa Çıktı Fiyatı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin resmi tanıtımları yapılmadan önce 1 günde olsa satışa çıktı. Bu durumla ilgili Samsung tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Evet  Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satış fiyatı ve görüntüleri yazımızda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cep telefon modelleri 21 Şubat’ta tanıtıma çıkmadan, Dubai online satış sitelerinden dubai.dubizzle. com’ da 1 gün boyunca satışa çıktı. Evet yanlış duymadınız 1 günde olsa satışı yapıldı. Ama Samsung tarafından değil. Bu satış için ne satış yapılan siteden nede Samsung yetkililerden bir açıklama yapılmadı.

Samsung, Unpacked etkinliğiyle tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy S7, bir günde olsa satışta olması büyük olay oldu. Yurt dışı kaynaklarına göre gün sonunda satıştan çıkarılan Galaxy S7 hem satış yapılan siteye hemde satış yapan kişinin başını iş aştığı da yer verildi.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satış fiyatı

Galaxy S7 fiyatı,Galaxy S7 satış fiyatı,Galaxy S7 Edge satış fiyatı,Galaxy S7 Türkiye satış fiyatı ne kadar,Galaxy S7 ne zaman satışa çıkar,Galaxy S7

Galaxy S7 satış görüntülerinde cihazın yanı sıra kutulu hali de yer alması ile kafalarda Galaxy S7 için detaylı bir görüntü oluşmuş oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Satıştan kaldırılan Galaxy S7 satıştaki fiyatı 3385 TL, Galaxy S7 Edge’ nin satış fiyatı da 3650 TL. Görüntülerden anladığımız kadarıyla şarj cihazı, kulaklık, USB kablo ve çoklu şarj aleti kutu içerisinde yer almaktadır.

Daha önce yayınladığımız Samsung Galaxy S7 Fiyatı Belli Oldu ve Galaxy S7 ve LG G5 Gerçek Görüntüleri haberlerimizi inceleyebilirsiniz.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satış fiyatı

Dubai sitesinde satılan yeni Samsung modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, resmi olarak satışa çıkmadan satış fiyatlarına ışık tutmuş oldu. Bakalım yurt dışı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satış fiyatı Türkiye için ne kadar olacak. Türkiye satışı ne zaman & satış fiyatı ne olacak!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.