Microsoft Office Artık Google Drive ile Eşitlemeye Uyumlu Olacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Microsoft, Office programlarını sürekli geliştirerek masaüstünde, web uygulamasında ve mobil platformlarda çok daha kullanışlı ve verimli hale getirecek yenilik çalışmalarına devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google tarafından yapılan yeni açıklamaya göre Microsoft Office uygulamalarının Google Drive’a entegrasyonu sağlanmış durumda.  Kullanıma sunulan yeni bir eklenti sayesinde Microsoft Office üzerinde yapılan tüm çalışma ve doküman dosyalarının direkt olarak Google Drive üzerinde saklanması sağlanıyor, ayrıca daha önceden var olan diğer office dosyalarının da Google Drive ile senkronize olmasına imkan sağlanmış durumda.

image

Microsoft bugüne kadar kendi OneDrive uygulamasıyla birlikte Dropbox ile de office dosyalarınızı eşitleyebilmenizi sağlıyordu. Şimdi bu seçeneklere Microsoft Office ve Google Drive entegrasyonunun eklenmesi çok önemli bir bulut depolama alternatifini kullanıcıların hizmetine sunmuş oluyor.

image

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yeni Google Drive eklentisinin birkaç gün içerisinde Microsoft Office uygulamalarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.