Android 11 alacak Samsung telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google' un yeni sürümü Android 11 güncellemesi alacak telefonlar henüz belli değil ama beta programı hakkında önemli gelişmeler bulunuyor. Samsung tarafı merak konusu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ un Android 11 çalışmaları sürerken yeni bir Pixel modelini test sürümüne eklemişti. Zamanla farklı markalarında bu programda yerini alacağını belirtelim. Çoğu üretici hala Android 10 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan biri Samsung ve resmi sitesinde yer verdiği son güncelleme modelleri aşağıda ekledik. Aynı şekilde bu modelleri de yine yeni sürümde göreceğiz.  

Android 11 yeniliklerinde çok sayıda detaylar şimdiden şekillenmeye başladı. Hava hareket ile algılama, ekran üzerinden elle harekette dokunuyor izlenimi verme, uzaktan kontrol, el hareketiyle dokunmadan müzik çalma ve dudurma ve dahası…

Geliştirici sürümüyle ilgili genel haberlere ve OTA açılan sürüm için detaylara Android 11 indir yazısında bulacaksınız.

Android 10 güncellemesinde adı geçen Samsung modelleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Galaxy A01
  • Galaxy S10 Lite
  • Note 10, Lite, 10+ Plus
  • Galaxy A71, Galaxy A51
  • Galaxy S10e
  • Galaxy S9, S9+ Plus

Android 11 alacak Samsung telefonlar


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 14:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak