Huawei’den Şampiyon Olan Galatasaray İçin Özel Akıllı Telefon!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei, geçtiğimiz hafta şampiyon olarak 4’üncü yıldızını alan Galatasaray için, özel tasarlanmış ve sınırlı sayıdaki Huawei Ascend G7 modelini duyurdu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Beşiktaşı 2-0 yendikten sonra, Fenerbahçe’nin de Başakşehir ile berabere kalmasından sonra 20. şampiyonluğunu ilan ederek 4’üncü yıldızını alan Galatasaray için ilk hediye Huawei‘den geldi.

Özel olarak üretilen Huawei Ascend G7 modelinin arkasında lazerle işlemeli Galatasaray amblemi ve 4 yıldız yer alıyor. Sınırlı sayıda satılacak olan bu modelden sadece 1905 adet bulunuyor.

huawei-Ascend-G7-galatasaray-1

5.5 inç INCELL 1280×720 piksel ekranı, 64-bit 1.2GHz hızındaki dört çekirdekli Qualcomm işlemcisi, 2 GB RAM, 13MP arka ve 5MP ön kamerası ve 3000mAh bataryasıyla Huawei Ascend G7 güzel bir orta segment telefonu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galatasaray‘a özel olarak üretilen bu akıllı telefonu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak