Android için Opera uygulaması güncellendi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ünlü web tarayıcısı Opera, Android için son güncellemesini yayınladı. Yeni gelen Android opera uygulamasında ne gibi değişiklikler bulunduğunu sizlerle paylaşacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil telefon sektöründe en çok kullanılan uygulamalardan biride web tarayıcılarıdır. Özellikle internetin mobil cihazlarda daha uygun ücretler karşılığında kullanılmasıyla bu tarz uygulamalara olan rağbet günden güne artmıştır. Mobil telefonlarda hizmet veren bir çok mobil tarayıcısı bulunmaktadır. Bu makalemizde bilgisayar dünyasında da yoğun olarak kullanılan tarayıcılardan biri olan Opera’ya ait mobil uygulamasına gelen yeni güncellemeyi sizlerle paylaşacağız.

Günümüzde bir çok  bilgisayarda kullanılan opera tarayıcısı her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Özellikle VPN sorununa tarayıcı üzerinden getirdiği çözüm ile diğer uygulamalardan kendini ayırarak kullanıcıların beğenisini kazanmış gibi durmaktadır. Opera yazılımının android işletim sistemi için yayınladığı son güncellemeyi sizlerle paylaşacağız. İşte Opera yeni sürümü!

Android Opera uygulaması

Android için Opera uygulaması güncellendi

Opera yazılım güncellemesi: En son yayınlanan güncelleme ile Opera android telefonlarda yer alan uygulamasını baştan sona yeniledi. Özellikle arayüz olarak uygulama farklı ve özgün bir yapıya kavuşmuştu. Google Play Store’de yer allan indirme sayısına baktığımızda 100 milyonu aştığını görmekteyiz. Buda kullanıcıların bu uygulamaya ciddi olarak teveccüh gösterdiğini bizlere bildirmektedir. Opera 46 güncellemesini yayınlayan firma uygulamaya aşağıdaki yenilikleri kazandırdı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • QR tarama özelliği getirildi
  • Kopyalama yapıştırma gibi özellikler eklendi.
  • Bazı küçük iyileştirmeler yapıldı.
  • Son dönemde bir çok uygulamada karşımıza çıkan gece modu bu güncelleme ile eklendi. Bu sayede uygulamayı kullanırken göz yorgunluğu en asgari düzeye çekilmektedir.
  • Otomatik site adresi tamamlama özelliği
  • Tablet arayüzü yenilnedi
  • Yer imleri ve çevrimdışı sayfalar arayüzü yenilendi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 02:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.