MWC 2015: Dünyanın En İnce Tableti Sony Xperia Z4 Tablet Su Yüzeyine Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sony’nin Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı ikinci ürünü, yine su geçirmezlik ve Dünya’nın en ince tableti olma özelliğine sahip Xperia Z4 Tablet resmi olarak tanıtıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son zamanlarda akıllı telefon satışlarının düşmesi sebebiyle bazı finansal sıkıntılar yaşayan Sony için akıllı telefon bölümünü satacak dense de, bunun Sony’nin yöneticileri tarafından sadece bir alternatif olarak görüldüğü, bu alanda yaptığı teknoloji yatırımlarının devam etmesinden anlaşılıyor. Sony iddialı olduğu su geçirmezlikle ön plana çıkarak, IP68 sertifikasıyla, artık ne yaparsanız yapın su geçirmez cihazlar vaat ediyor.

Sony’nin son olarak tanıttığı 10 inç boyutundaki yine IP68 su geçirmezlik sertifikasına sahip Dünya’nın en ince tableti Xperia Z4 Tablet’in özellikleri de büyüleyici.

İşletim sistemi: Android 5.0 Lollipop
Ekran: 10.1 inç 2560 x 1600 piksel 299 ppi hassasiyette 2K LCD ekran
Boyut ve ağırlık: 254 x 167 x 6.1 mm, 393gram
İşlemci ve RAM: Qualcomm Snapdragon 810 sekiz çekirdekli 64-bit işlemci, 3GB RAM
Hafıza: 32GB dahili ve 128GB’a kadar microSD, microSDHC, microSDXC kart girişi
Kamera: 8.1 megapiksel arka, 5MP Özçekim kamerası
Pil ömrü: 6000mAh, 17 saat video oynatma imkanı
Koruma: IP68

Sony Xperia Z4 Tablet iki farklı modelle sunulacak. Birincisi sadeec Wi-Fi olanı, diğeri ise 4G LTE destekli olanı. Her iki modelin de henüz ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat bilgisine yönelik bilgi bulunmamakta. Görünüşe göre Sony’nin tableti bayağı konuşulacağa benziyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony-Xperia-Z4-Tablet Sony-Xperia-Z4-Tablet2

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir