Samsung Galaxy Note 4 Lollipop Güncellemesi Gear VR Sebebiyle Gecikiyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Bir bir Android 5.0 Lollipop güncellemesini alan Samsung cihazlarından sonra, Galaxy Note 4 sahibi kızgın bir kitlenin “bize de Lolipop verilmeyecek mi” diye haykırışları devam ediyor. Eski modellerin dahi Lollipop güncellemesini almasına rağmen, mevcuttaki en üst segment cihazı olan Galaxy Note 4’ün hala güncelleme almaması kızgınlığın asıl sebebi. Peki neden Note 4 hala Lollipop güncellemesini alamadı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cevabı artık belli oldu. SamMobile’ın editör şefi Faryaab Sheikh, Android 5.0 kullanıcı kılavuzunun dahi sızdırıldığı Lollipop güncellemesine ait resmi bir haberin dahi olmamasının sebebinin, Oculus VR, daha doğrusu Samsung’un sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR olduğunu söylüyor.

Söylenene göre, Note 4 için Lollipop ROM’u Oculus VR’ın elinde ve şuanda Gear VR için kernel adaptasyonu üzerinde çalışıyor.

Peki Samsung Gear VR için daha sonra ayrı bir güncelleme yayınlasa olamaz mıydı? Sizin bu konuda ki görüşleriniz nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak