Samsung, Galaxy S6’da Birçok Uygulamayı TouchWiz’den Ayıracak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Uzun süredir kullanıcılar Sasmsung’tan TouchWiz’i daha basit yapıp karmaşıklıktan kurtararak kullanıcı deneyimini iyileştirmesini istiyorlardı. Samsung bu talebe karşılık vererek Galaxy S6’da bir çok uygulamayı TouchWiz’den ayırarak daha Nexus vari bir TouchWiz arayüzü sunmayı planlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sammobile’ın haberine göre Samsung, Motorola ve HTC gibi uygulamalarını Google Play Store’dan sunarak, TouchWiz’den ayrıştıracak. Bunun Samsung’unS Voice ve müzik uygulamaları ve daha bir çok uygulamasını kapsayacağı tahmin ediliyor. Bu uygulamaların kullanıcılar tarafından yüklenebilir ve kaldırılabilir olacağına inanılıyor ki, temennimiz bu yönde. Bu ayrıca sistemin daha kolay güncelleme alması anlamına da geliyor.

Bu konuda henüz çok fazla detay olmamasına rağmen, Galaxy S6’nın tanıtılmasına çok az bir süre kaldı ve Samsung’dan bilgilerin sızdırılmasını beklemekten başka çaremiz yok. Ancak birden fazla kaynağın Samsung’un TouchWiz ile alakalı bu planını paylaşması, söylentilerin doğruluğu yönündeki görüşleri ağır bastırıyor. Hep birlikte bizi neyin beklediğiniz göreceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.