Samsung Galaxy S6’nın Boyutları Göründü!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

İki gün önce burada paylaştığımız Spigen kılıflarında ortaya çıkan görüntüsünden sonra, şimdi de boyutları görüntülenen Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S6, tahminlerden daha kalın olacağa benziyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sızdırılan kasa teknik şemalarındaki detaylarda boyutları anlaşılan Galaxy S6’nın, 143.52mm uzunluğunda, 70.70mm genişliğinde ve 7.19mm kalındığında olacağı görülüyor ve bu onu kardeşi Galaxy S5’ten biraz daha kalın ve uzun ancak genişlik olarak biraz daha dar yapıyor.

Kasanın alt bölümü de Galaxy S6 hakkında bazı ilginç detayları sunuyor. Orada üç farklı alan olduğu görülüyor ki bunlardan birisinin hoparlör için olduğu düşünülüyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6’ya ait en doğru bilgileri elbette Samsung’tan alabiliriz ama firmadan yeni ürününü duyurana kadar bilgi vermesini beklemek doğru olmayacaktır. Ancak görünüşe göre Galaxy S6’yı aksesuarlarıyla yavaş yavaş zaten ortaya çıkmaya başlıyor.

Samsung-Galaxy-S6-Case-Schematics-01-630x354

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir