Brain Wars Android Oyunu ile Telefondan Beyin Egzersizi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Brain Wars Android oyunu ile beyin egzersizi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Android oyunları içerisinde en yararlı en iyi oyunlardan biri. Çocuk gelişimi ve gençler için beyin geliştirme oyunu 2016.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Brain Wars, ilk önce iOS iPhone cihazlar için yayınladığı beyin egzersizi oyununu daha sonra Android için de yayınlanarak, Android kullanıcılarının arkadaşlarıyla zeka yarışı yapabilmelerinin önünü açtı.

Flappy Bird gibi, bas bas mantığıyla monotonlaşan beyinlerimizin ciddi derecede egzersiz yaparak geliştirilmeye ihtiyacı oluştu. Brain Wars, sabah yatağınızdan kalkmadan zihninizi açacak mükemmel egzersizlerin yanı sıra, sizi arkadaşlarınız ile birlikte uzun soluklu bir zeka rekabetine sokarak hem eğlendiriyor hem de zihniniz için mükemmel bir egzersiz ihtiyacı sağlıyor.

Aralıklarla yenileri eklenen birbirinden farklı egzersiz seçenekleriyle beyninizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaksınız.

brain-wars-games

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Farklı egzersizleri deneyerek zamanla beyninizdeki değişimi takip edebilecek ve hatta anlık olarak beyin aktivitesini takip edebileceksiniz. Bu sayede beyninizin hangi alanda daha çok geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu öğrenip, o kategorideki egzersiz eğitimleriyle hem nasıl yapıldığını daha iyi anlayacak hem de kendinizi geliştirebileceksiniz.

Brain Wars Android oyunu

brain-wars-analyze

Facebook bağlantısınız yaparak arkadaşlarınızla da rekabet içine girebileceğiniz Brain Wars, sadece bir oyun olmaktan çok öte, adeta doktorların reçetelerinde yazması gereken bir zihin açıcı ilaç niteliği taşıyor. Brain Wars‘ı telefonunuza, Play Store’dan indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir