Google Play Store v5.3.5 Güncellemesi Yayınlandı [APK İndir]

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Google’ın Android işletim sisteminin uygulama marketi olan ve en son neredeyse bir ay önce 5.2.13 güncellemesini alan Google Play, şimdi geniş çaplı genel bir güncelleme ile Google Play Store 5.3.5 versiyonuna yükseltildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok yeniliği beraberinde getiren bu güncelleme ile birlikte, arayüzde yapılan değişiklerden, bildirimler ve uygulama güncellemelerine yönelik değişiklikler geliyor.

Gelin hep birlikte Google Play Store 5.3.5 versiyonunda bizi bekleyen değişikliklere göz atalım.

Arayüzde Yapılan Değişiklikler

google-play-store-5-3-5-resim-1

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Arayüzde yapılan değişikliklerden ilki cihaz yatay şekilde tutulduğunda uygulama başlık bölümünün yatay moda daha iyi şekilde uyarlanmış olması. Görüntülerde bu değişikliğin sol tarafta eski halini ve sağ tarafta yeni halini görebilirsiniz.

google-play-store-5-3-5-resim-2

Bir diğer arayüz değişikliği de Action Bar’da gerçekleşmiş. Artık sayfa aşağıda kaydırıldığında Action Bar otomatik olarak kaybolacak.

google-play-store-5-3-5-resim-3

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni güncellemeyle birlikte Ayarlar bölümü de bazı değişiklikler yaşamış. Artık bildirim ayarları daha detaylandırılmış ve daha önce tüm bildirimler tek bir seçenekle aktif veya iptal edilebiliyorken, bundan böyle güncellenen veya otomatik güncellenenler şeklinde ayrı ayrı eylem yapılabilme imkanı sağlanmış.

google-play-store-5-3-5-resim-4

Sonunda,uzun süredir beklenen ve nihayet gelen yeni özellikle artık bildirim panelinden doğrudan uygulamayı veya tüm uygulamaları güncelleme imkanı eklenmiş. Bu bir çok kişiye zaman kazandıracak bir yenilik. Yenilenmiş Google Play Store 5.3.5 güncellemesinin cihazınıza gelmesini beklemek istemiyor ve hemen yüklemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan apk dosyasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Dosya Adı: com.android.vending-5.3.5-80330500-minAPI9.apk
Dosya Boyutu: 9.83 MB (10,303,033 bytes)
Versyion: 5.3.5 (80330500)
MD5: 84e74d873c80917c4fdcb292ae724266

İNDİRME ADRESİ: apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=6016

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir