HTC One M9’un Reklam Videoları Sızdırıldı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bugünden itibaren 4 gün içerisinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2015’in iki önemli Android telefonundan biri olan HTC One M9’a yönelik neredeyse bütün bilgiler, görüntü ve fiyat bilgileri sızdırıldı. Tam artık başka bir bilgi gelmez derken, HTC’nin One M9 için hazırladığı resmi reklam filmi ve hatta MWC’de yapacağı sunum videosu da sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

@upleaks tarafından twitter hesabında paylaşılan, HTC One M9’un kamera, ses ve arayüzünü anlatan reklam filmleri kısa sürede HTC tarafından kaldırıldı. Elbette hemen ardından tüm videolar birleştirilerek tekrar youtube’de yayınlandı.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 5 inç 1080p ekran, 20MP arka ve 5MP ön kamera, 3GB RAM, BoomSound ses sistemi ve HTC Sense 7 arayüzüne sahip HTC’nin yeni amiral gemisi One M9’un bir çok beğeneni olacağı kesin. Aşağıda HTC One M9’a ait resmi reklam filmleri ve sunumun yer aldığı videoyu izleyebilirsiniz.

8iE70XFxV_w” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak