Meizu MX5 Çılgın Boyuttaki 41MP Kamerayla Geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Son zamanlar en ilgi çekici üreticilerinden olan Meizu, ülkemizde de kısa süre önce satışına başladığı akıllı telefonu Meizu MX4 ile iyi bir başarıya imza atarak, 3-4 kat daha fazla paralara ürünlerini satan rakiplerinin amiral gemilerine karşı sağlam bir duruş sergilemişti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Durum böyle olunda, kullanıcıların Meizu’dan beklentileri de bu yönde artmaya başladı. Meizu bunu anlamış olsa gerek ki, yeni amiral gemisi Meizu MX5’i “en”lerin telefonu yapmaya hazırlanıyor. Söylentiye göre Çinli üretici yeni amiral gemisi Meizu MX5’te tam 41MP kameraya yer verecek.

Meizu’nun yeni amiral gemii MX5’in diğer tahmin edilen özellikleri arasında, 64-bit sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 işlemcisi, 5.5 inç 1600 x 2560 1080p ekran, 4GB RAM kullanılması olası.

Meizu’nun ülkemizde sadece 1000TL’ye satılan MX4 serisindeki başarısından sonra, yeni Meizu MX5’in oldukta talep göreceği aşikar. Peki siz Meizu MX4 hakkında ne dünüyorsunuz? Meizu MX5’i alır mıydınız?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.