Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’nin Fiyatı Belli Oldu!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

MWC 2015’in en çok merak edilen akıllı telefonu olan Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge dün akşam resmen tanıtıldı. Duyurusunun yapılmasına rağmen henüz satışına başlanmayacak olan ve 10 Nisan’dan itibaren marketlerde yerini alacak yeni Galaxy S6 serisine yönelik, dinlenmeden aralıksız olarak sizlerle paylaştığımız tanıtım haberlerinin ardından, bugün yeni S6 serisine yönelik merak edilen resmi fiyat bilgileri geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güvenilir kaynaklardan Sammobile’ın verdiği bilgiler ışığında, Samsung’un da onayladığı fiyatlar şöyle. Her iki modelin de Avrupa’daki satış fiyatları, Galaxy S6’nın 32GB’lık modeli €699, 64GB’lık modeli €799 ve 128GB’lık modeli ise €899 olarak, Galaxy S6 Edge modelinin 32GB’lık modeli €849, 64GB’lık modeli €949 ve 128GB’lık modeli ise €1049 olarak belirlenmiş.

Yeni Galaxy S6 serisinin ABD fiyatları da aynı rakamlardan oluşuyor ancak dolar olarak. Yani buna göre Galaxy S6’nın fiyatı 699$’dan başlıyor ve Galaxy S6 Edge’nin fiyatı da en çok 1049$ olacak.

Siz Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’nin fiyatından memnun musunuz?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir