Samsung Galaxy S6 Active microSD Kart Desteği Olacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘nin tanıtılmasıyla, ülkemizde de ön siparişleri başladı. Samsung, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni amiral gemisi Galaxy S6 serisinin su geçirmez versiyonu olan Galaxy S6 Active modelini çıkarıyor. Ancak görünüşe göre Samsung’un yeni aktif yaşama uygun spor telefonu Galaxy S6 Active sadece su geçirmezliğiyle kardeşlerinden farklı olmayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Avrupalı bir reddit yazarının söylediğine göre, Samsung’un su geçirmezlik özelliği bulunan Galaxy S6 Active modelinde aynı zamanda microSD kart desteği ve daha büyük batarya bulunacak. Söylentiler ışığında yeni Samsung Galaxy S6 Active modelinde olacak değişiklikleri şöyle sıralamak mümkün:

1. Parmak izi okuyucu ve kalp hızı monitörü olmayacak.
2. Kamerası Galaxy S6’ya göre daha düşük olacak ve belki OIS olacak.
3. Genel olarak Galaxy S6 ile benzer donanımlara sahip olacak.
4. Ön yüzeyinde fiziksel butonları olacak.
5. microSD kart desteği olacak.
6. Bataryası Galaxy S6’dan daha büyük olacak.

Henüz bu bilgiler Samsung tarafından onaylanmadı elbette, ancak kaynakların güvenilir olduğunu biliyoruz. Samsung Galaxy S6 Active modelinin yazın ortalarında duyurulması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.