LG G4 GFXBench Testinde Snapdragon 808 İşlemciyle Göründü!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Mobil Dünya Kongresinde Samsung’un karşısına çıkmak istemeyen LG ve Sony’nin yeni amiral gemileri halen belirsizliğini korumaya devam ediyor. LG’nin yeni amiral gemisi LG G4’ün tanıtılmasına az kalmış olsa da, hakkındaki bilgiler hala net değildi. Ta ki, bugüne kadar. F500x kod numarasına sahip LG G4‘ün tüm özellikleri GFXBench testinde görüntülendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG G4’ün görüntülenen donanımları arasında yer alan işlemcisi ise oldukça ilginç. Çünkü LG, yeni amiral gemisinde görünüşe göre Snapdragon 810’u kullanmaktan vazgeçmiş ve onun yerine Snapdragon 808 kullanmış. Qualcomm’un Snapdragon 810 işlemcisinin ısınma problemi olduğu artık bilinen bir gerçek ve LG’nin bu işlemciden vazgeçme sebebin de bu olduğu tahmin ediliyor.

LG G4 görüntülenen özellikleri arasında, 5.5 inç 1440×2560 piksel 534ppi ekran, 64-bit hexa-core (4+2 çekirdek) Snapdragon 808 işlemci, Adreno 418 GPU, 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, 16MP 4K video çekim yapabilen arka kamera ve 8MP ön kamera yer alıyor.

Eğer bu özellikler doğruysa, LG G4’ün diğer rakiplerine karşı pek şansının olmayacağını söylemek mümkün olacaktır. Çünkü Snapdragon 808, 810’a göre çok daha zayıf bir yonga. Aşağıda GFXBench test görüntüsünü inceleyebilirsiniz.

lg-g4-GFXBench

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.