LG G4’e En Net Görüntüler Sızdırıldı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geçtiğimiz günlerde GFXBench testinde Snapdragon 808 işlemciye sahip olacağı görülen LG G4’e ait daha önce de sızdırılan görüntülerin ardından, şimdi bir kılıf üreticisinin ürünleri için hazırladığı reklam imajlarında LG G4 detaylı ve net bir şekilde görüntülendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG’nin 29 Nisan’da İstanbul’da da lansmanını yapacağı yeni amiral gemisi LG G4’e ait bilgiler gün yaklaştıkça iyice netleşmeye başlıyor. Kılıflarıyla meşhur Spigen firması, aynı zamanda popüler akıllı telefonların tanıtım öncesi kendi kılıflarıyla görüntülerini sızdırmasıyla da meşhur hale gelmiş durumda.

LG-G4-kilif-resim1

Bu kez LG G4’e ait kılıflarının yer aldığı reklam imajlarını paylaşan Spigen’in paylaştığı görsellerde yeni LG G4 çok net ve detaylı bir şekilde görüntüleniyor.

LG-G4-kilif-resim3

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paylaşılan resimlerde oldukça net görülen F500x kod adına sahip LG G4’ün, rakiplerine karşı başarılı olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

LG-G4-kilif-resim2 LG-G4-kilif-resim4 LG-G4-kilif-resim5 LG-G4-kilif-resim6

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak