Samsung Galaxy S6 Edge, HTC One M9 ve iPhone 6 Plus Bükülme Testi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Kullanıcıların metal gövde istemelerine karşılık üreticiler yeni amiral gemilerini premium tasarımla metal gövdeyle çıkarıyorlar. Apple’ın iPhone 6 Plus, HTC’nin One M9 ve son olarak Samsung’un Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modeli metal gövdeye sahip. Ancak görünüşe göre metal gövdenin bazı dezavantajları bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hatırlarsanız, iPhone 6 Plus’ın cepte bükülmesine yönelik sayısız haberler yapılmış ve o dönem bu büyük skandala yol açmıştı. Peki yine aynı şekilde metal gövdeye sahip HTC One M9 ve Samsung Galaxy S6 Edge bükülme testlerinden nasıl bir sonuç alıyor?

Aşağıdaki videoda, iPhone 6 Plus, HTC One M9 ve Samsung Galaxy S6 Edge’nin bükülme testinde nasıl olduğunu izleyebilirsiniz.

3Y7tPczbOec” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Sonuç olarak söyleyebiliriz ki, akıllı telefonlarınızı, altından da yapılmış olsalar arka cebinize koymayın ve düştüğü zaman da kırılma ihtimalinin yüksek olduğunu bilin ve ona göre önlemler alın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.