Sağlığınız İçin Yardımcı Olacak 3 Android ve iOS Sağlık Uygulamaları!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Günümüz teknolojisinde akıllı telefonlar hayatımızın önemli bir kısmını oluşturuyor. Teknolojiyi her geçen gün daha fazla kullanırken sosyal hayatımızda yaptığımız işleri de ihmal etmemek için yardımcı uygulamalar var. Bunlardan bir tanesi de spor uygulamaları , bu uygulamalar sayesinde günlük attığımız adımı, yürüdüğümüz mesafeyi, çıktığımız kat sayısı vb. birçok şeyi öğrenebiliyoruz. Biz de sizin için bu uygulamalardan en iyi 3 tanesini derledik;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Runtastic (Android ve iOS)

20150212055840368

Runtastic uygulaması egzersiz yapmanıza büyük ölçüde yardım ediyor. Apple Health servisine de bağlanabilir uygulama size koşu anında GPS üzerinden nerede olduğunuzu, ne kadar süre koştuğunuzu, ne hızda koştuğunuzu tarzında bilgiler veriyor. Ekstra olarak belirli hedefleri geçtiğinizde sesli ve görsel olarak motivasyon müzikleri & sesleri yayınlıyor. Birçok yönden yararlı bir uygulama olacağına eminiz. Runtastic uygulamasını Android için indirebilirsiniz.

Fitwell (Android ve iOS)

06-03

Fitwell’de önemli sağlık uygulamalarından biri. Runtastic’e göre daha kapsamlı bir uygulama olan Fitwell, kişiye özel egzersiz ve beslenme programı çıkartıyor, 300’ün üzerinde ki hareket videoları ile egzersiz yapmanızı sağlıyor, günlük hareketlerinizi kayıt altında tutarak ideal kilonuza ve ya vücut ölçünüze ulaşmanızı sağlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Fitstar Yoga (iOS)

FitStar Yoga

Fitstar Yoga aslında bayanlar ağırlıklı bir uygulama fakat bölgesel kilo kaybı yaşamak isteyen erkekler için de yararlı olabilir. Yoga ve Plates hareketleri için CD lere yüzlerce lira vermek yerine Fitstar Yoga indirerek de aynı verime ulaşabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.