3DM’in GTA 5 PC Crack v2 Sürümü Yayınlandı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından Grand Theft Auto‘nun son serisi GTA 5‘in 14 Nisan’dan itibaren PC kullanıcılarına sunulmasının ardından, tüm internet GTA 5 PC crack dosyasını aramaya koyuldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz gün sizlere haberini yaptığımız GTA 5 PC sürümü için crack‘in ünlü cracker grubu 3DM tarafından yapıldığına yönelik haberin ardından, grup GTA 5 PC crack v1’deki bazı hataların giderildiği ve Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcıları için yeni crack dosyası GTA 5 PC Crack v2‘yi torrent sitelerinde yayınladı.

gta-5-pc-korsan

GTA 5 Crack v2 sürümüyle birlikte artık tüm Windows kullanıcıları GTA 5 PC sürümünü korsan olarak oynayabiliyorlar. Ancak belirtmekte fayda var, anti virüs yazılımları bu GTA 5 Crack V2‘yi virüs olarak görüyor ve bunun bilgisayarınıza ve kişisel bilgilerinize zarar verme ihtimalini unutmayın.

Biz geliştiricilerin hakkının verilmesi ve korsan kullanılmamasını tavsiye ediyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.