Android, Apple’ın Logosunun Üzerine “İşerken” Görüntülendi! Şaka Değil!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Teknoloji her zaman hızına hız katarak gelişimini sürdürmüştür. Ancak son 10 yılda teknolojinin çok daha kuvvetli bir ivmeyle geliştiğini görmekte ve bilhassa kişisel eşyalara yansıyan bu gelişimin başında da akıllı telefonlar yer almakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Söz konusu akıllı telefon olunca, akla gelen ilk iki şirket ise Google ve Apple olacaktır. Bu iki ezeli rakip, her daim birbirleriyle savaş içerisinde olup, birbirlerini çekiştirmekten de geri kalmamaktadır. Hal böyle olunca, Google ve Apple’ın arasındaki davaların sayısı da her geçen gün artmaktadır.

Daha önce firmaların sözlü olarak birbirlerinin ürünlerini, servislerini kötülediği görülmüştü, ancak son görülen şey, “yok artık” dedirten cinsten.

google-maps-andorid-apple

Google’ın popüler servisi Google Haritalar (Google Maps)’te yer alan bir bölgede, Android‘in Apple’ın logosunun üzerine işerken görüntüleri fark edildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

google-maps-andorid-apple3

Harita üzerinde N 33°30’52.5″, E 73°03’33.2″ koordinatlarındaki Pakistan’ın kuzeyinde Rawalpindi bölgesine giderseniz bu görüntüyle karşılaşabilirsiniz.

google-maps-andorid-apple2

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.