Aynı Telefonda İki Farklı Facebook Hesabı Nasıl Kullanılır? [Video]

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Facebook Hesabı: Günümüzde internet ve telefon kullanan hemen hemen herkesin bulunduğu sosyal ağlar arasında en büyük olanı Facebook‘ta yer almayanımız yoktur herhalde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Öyle ki, yaptığımız her şeyi, tüm önemli anlarımız paylaştığımız facebook hesabımızın bizler için önemi çok fazla. Hatta bazı durumlarda ve belirli sebeplerden ötürü birden çok facebook hesabına daha sahip olma ihtiyacı hissedebiliyoruz.

İşte tam bu noktada problem başlıyor. Çünkü Facebook aynı telefonda birden fazla facebook hesabının kullanılmasını desteklemiyor. Facebook hesabı için başka bir akıllı telefon da almayacağımıza göre, sizler için bu problemin çözümünü söyleyeceğiz.

Aşağıdaki Andronova’nın yeni YouTube kanalında paylaştığımız, aynı telefonda iki farklı facebook hesabının nasıl kullanıldığını anlattığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Facebook Hesabı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.