Sizce Android 6.0 “M” Hangi Şekerleme Olacak? [Anket]

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği Android işletim sistemi gelişimini hızla sürdürürken, her yeni versiyonda ismini aldığı şekerleme adlarıyla, bir sonraki versiyonun hangi şekerleme adı olacağı polemiklerine rastlamak mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android versiyonları sayfamızda da görebileceğiniz gibi, her versiyonda ismini alfabetik olarak şekerleme isimlerinden alan Android‘in, Astro, Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat ve son olarak Android 5.0‘da Lollipop şekerine kavuşmasının ardından, bir sonraki Android 6.0‘ın hangi şekerleme ismini alacağı merak konusu.

Android 5.0‘ı uzun bir süre Android L olarak adlandırdığımızı hatırlarsınız. Şimdi yeni sürümün de “M” harfiyle başlayan bir şekerleme ismini alacağından dolayı Android M olarak adlandırıldığını görüyoruz. Peki hangi şekerleme ismi olacak?

Aşağıda bazı seçenekleri görebilir ve sizin fikrinizi anketimiz katılarak herkese sunabilirsiniz.

Mocha-Java-Cake
Mocha Java Cake

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Macaroon
Macaroon

Marshmallow
Marshmallow

Meringue
Meringue

Muffin
Muffin

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Milkshake
Milkshake

Molasse
Molasse

Mousse
Mousse

m-m
M&M

Mars-cikolata
Mars

Milky-way
Milky Way

[polldaddy poll=8830735]

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.