Android uygulamaları Windows bilgisayarda çalıştırma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android marketlerde yer alan uygulamaları Windows XP, Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sisteminde nasıl çalıştırılır? Oyun ve uygulama nasıl açılır? Oyun oynama.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android işletim sistemi ülkemizde en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden biridir. Çevremizde hangi markaya bakarsak bakalım google tarafından geliştirilen android işletim sistemini görmeniz mümkündür. Bundan dolayı milyonlarca kullanıcısı olan bu işletim sisteminde var olan marketlerde de yani google play storede yine okadar uygulama yer almaktadır. Bazen bilgisayarda kullandığımız programlar burada yer aldığı gibi bazende sadece mobil dünyasına özel yazılımlar bulunmaktadır. Özellikle oyun sektörü burada ön plana çıkmaktadır.

Mobil dünyasına özel ve yüzbinlerce oynayını bulunan fakat bilgisayar ortamında yayınlanmayan yüzlerce oyun bulunmaktadır. İşte burada bu yazdığımız makalenin sebebi ortaya çıkmaktadır. Mobil telefonlarımızda kullandığımız uygulamaları acaba bilgisayarlarımızda yüklü olan windows işletim sistemlerinde de kullanabilirmiyiz. İşte sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımızın altında bulabilirsiniz.

Android uygulamaları windows işletim sisteminde çalıştırma

Android uygulamaları Windows bilgisayarda çalıştırma

Android marketlerde yer alan uygulamaları bilgisayarlarımızda kullanma imkanımız bulunmaktadır. Yalnız bunun için fazladan bir yazılıma ihtiyaç duyulmaktadır. Çünkü windows işletim sistemi ile android işletim sisteminin çalışma mantığı birbirlerinden farklıdır. Bundan dolayı android uygulamaları açabilceğiniz bir android emülatörlere ihtiyaç vardır.  Şimdi bu işlem için birden fazla program bulunmaktadır işte onlardan bir kaçtanesini paylaşalım;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • AMIDuO : Bu android emülatör Windows 7/8/10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Deneme sürümü bulunan programın 30 gün sonra sizden lisans istemektedir. 

  • Andy : Windows 7/8/10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Bi dönem sorunlu sürümleri bulunsada son çıakrdığı sürümde bunları çözdüğü görünmektedir.

  • BlueStacks :Windows 7/8/10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. En çok kullanılan ve tarafımızcada denenen bu yazlımı kullanabilirsiniz.

  • Genymotion :Windows 7/8/10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

  • nox :Windows 7/8/10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.


Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 13:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.