Casper VIA V3 fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Casper cep telefonda fabrika ayarlarına nasıl döndürülür? Format atma cihazı sıfırlama. Casper VIA V3 modellerinde fabrika ayarlarına döndürme çevirme nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ülkemizde ve dünyada mobil cihazlar yaygın olarak kullanılmaktadır. Her geçen gün yeni telefonlar yeni modeller ve yeni markalar çıkmaktadır. İşte o markalardan biride ülkemizde üretim yapan Casper firmasıdır. Casper bilgisayar üretimi ile başlayan ticari hayatını daha sonra mobil cihazlar ekleyerek devam ettirmiştir. Casper firmasının VIA V3 modelinin fabrika ayarlarına döndürme işlemlerini bu haberimizde yayınlayacağız. Telefonunuzda yaşanan herhangi bir sorundan dolayı, bu sorunu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki yöntemi uygulayarak çözüme kavuşturabilirsiniz.

Casper fabrika ayarlarına döndürme

Casper VIA V3 telefonunda fabrika ayarlarına çevirme işlemlerine başlayabilmeniz için ilk önce telefonunuzun ana ekranına ulaşmanız gerekmektedir. Aşağıda Casper telefonda ana ekran görüntüsünü yayınladık. Bu ekrandan casper telefonunuzun uygulamalar bölümüne ulaşmanız gerekmektedir. 

Casper VIA V3 format atma

Casper VIA V3 fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır

Casper VIA V3 modelinde uygulamalar bölümüne giriş yaptıktan sonra karşınıza telefonunuzda yüklü uygulamalar çıkacaktır. Bu uygulamalar içerisinde en üst kısımda yer alan simgesi çark şeklinde bulunan “ayarlar” simgesine tıklayınız.  

Casper fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Casper telefonunuzda “ayarlar” menüsüne girdikten sonra bu menüde telefonunuzda yer alan bütün değişiklikleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Şimdi yazımızın başlığında yer alan fabrika ayarlarına çevirme işlemleri adımlarını anlatmaya devam edelim. Aşağıdaki ekranda yer alan en sonda bulunan “yedekle ve sıfırla” yazısına tıklayınız.

Casper fabrika ayarları

Yedekle ve sıfırla ayarlarına girdiğinizde ekranda bir çok seçenek çıkacaktır. Bu seçenekler içerisinde telefonunuzun yedeğini alma  ve bu yedeği telefonunuza geri yükleme ayarlarıda burada yer almaktadır. Yazımızda yer alan fabrika ayarlarına çevirme işlemini yapabilmeniz için “Fabrika verilerine sıfırla” yazısına tıklayınız.  

Casper VIA fabrika ayarlarına döndürme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Fabrika verilerine sıfırla yazısına tıkladığınızda ise telefonunuzda yer alan hangi verilerin silineceği ekranı karşınıza gelecektir. Bu ekranda yer alan bilgiler çercevesinde ekranın en altında yer alan “telefonu sıfırla” yazısına tıklayınız.

Casper VIA V3 fabrika ayarlarına döndürmek

Son olarak ise bu işlemlerin ardından telefon sizlere emin olup olamdığınızı soracaktır. Eğer bu işleme devam etmek isterseniz telefonunuzda yer alan herşeyin silinmesini istiyorsanız yapmanız gereken “her şeyi sil” yazısına tıklayınız. Bu işlemin ardından telefonunuzda yer alan bütün verileriniz silinecektir.

V3 fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 17:07

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.