Galaxy S8 modeli sızan yeni görüntüde tüm güzelliği ortaya çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung'un milyonlarca kullanıcı tarafından merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S8 modeli, sızdırılan yeni görüntülerde tüm detaylarıyla ortaya çıktı. Kullanıcılar buna çok sevinecekler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2016 yılını skandallarla geçiren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, görünüşe göre hatasını telafi etmek için oldukça iddialı bir modelle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bugün sızdırılan yeni görüntülerde tüm detayları ortaya çıkan Samsung Galaxy S8 modeli, tasarım açısından gelmiş geçmiş en iyi akıllı telefon olabilir.

Rekabetin hat safhalarda olduğu akıllı telefon sektöründe teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, şirketlerin 5 yıl sonra sunacakları akıllı telefon modellerini tahmin etmek bile güç hale geldi. İlk çıkan iPhone modeliyle sektörü yönlendiren Apple’ın teknolojideki yenilikçiliği, uzun bir aradan sonra yerini Samsung’a bırakmışa benziyor. Her yıl çıkan yeni amiral gemileriyle adeta teknolojiye yön veren Samsung, özellikle Edge isimli her iki tarafı da kavisli ekrana sahip, son olarak Galaxy S7 Edge modeli kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Bir çok firma şuanda yeni amiral gemilerinde kavisli ekran kullanımına geçerken, söylentiler yeni iPhone 8 modelinde de kavisli ekran kullanılacağı söylenenler arasında.

İşte tüm bu gelişmelere bir başka yenilik daha katacağı tahmin edilen yeni Galaxy S8 modeli, ekran ve çerçeve oranı konusunda olmak üzere, tasarımsal ve donanımsal açıdan tam bir canavar olacağa benziyor. Teknoloji haberlerini sızdırmasıyla ünlü Twitter kullanıcısı OnLeaks, Galaxy S8 modeline ait yeni görseller paylaştı.

Samsung Galaxy S8 modeline ait görüntüler

Samsung Galaxy S8

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayrıca aşağıdaki videoda çıkan haber ve sızdırılan görseller ışığında S8 için hazırlanan render animasyonu da ilginizi çekebilir.

Mart ayında tanıtılacak olan yeni S8 serisi, bu güne kadar çıkan en iyi akıllı telefonlardan olacağa benziyor. 


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 17:58

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir