Samsung garanti sorgulama imei

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy serilerinde garanti ve imei sorgulaması yetkili servis numarası üzerinden yapılabiliyordu. Şimdilerde internet üzerinden yapılmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S, Galaxy A, Galaxy J ve Note serisinde garanti sorgulama, cihaz imei sorgulaması ve teknik servis numarası tüm detaylarıyla sizlere hazırladık. Samsung cep telefonu ve tabletler için garanti süresi 2 yıldır. Bu süre sonrasında oluşacak cihaz arızaları için her hangi bir servisten destek alabilirsiniz. Yinede yetkili servis ile iletişime geçmeniz önerilir.

Samsung yetkili servisinin telefon numarası 444 77 11‘ den görüşebilirsiniz. Alternatif olarak garanti verilen firmaları arayabilirsiniz. Örnek Genpa müşteri hizmetleri. Cep telefonu için Samsung yetkili servisleri Ankara ve Kırıkkale’ de yer almakta. Diğer çoğu illerde Samsung yetkili servisleri bulunmakta. Ama bazıları bazı arızalara bakmıyor.

Arızalı cihazın yetkili serviste kayıttan itibaren 20 iş günü içerisinde onarım sonuçlanması gerekiyor. İş günü dolduktan sonra yetkili servis müşteri talebi doğrutusunda ya yeni bir cihaz vermek zorunda ya da ücret iadesi yapması gerekiyor.

Yukarıdaki 20 iş günü şartlarına uymayan firmaları tüketici h. heyetlerine şikayet ederek gereğinin yapılması sağlanabilir. Bazı kullanıcılarda dava açarak gerekli yaptırımları uygulamaştır. Ama t. hakem heyeti şuan için en mantıklı olanı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?

Sorgulama için garanti şartlarıyla ilgili genel bilgilendirme sayfası samsung. com/tr/support/warranty, Genpa’ dan alınan telefonlar içinse genpa. com.tr/imei-sorgulama ve KVK için kvk. com.tr’ de yer alan imei sorgulamasından yapabilirsiniz. Bu üç kanaldan da cihaz bilgisine ulaşamadıysanız çağrı merkezinden yardım alınız.

Samsung garanti sorgulama imei

Hadi Samsung imei sorgulama nasıl yapılır resimli anlatıma bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Satın aldığınız Samsung cihaz için garanti sorgulamasını Samsung müşteri hizmetleri üzerinden veya cihaz garanti firması üzerinden yapılabilir. Genelde Samsung dispiritör veya Genpa gibi şirketler üzerinden garanti sorgulamaları yapılabilir.

Cihaz imei sorgulamasını;

  1. www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adres üzerinden yapabilirsiniz. 
  2. İmei numarasını öğrenmek için cihazdan *#06# arama tuşları ile sorgulayabilirsiniz.

Samsung garanti sorgulaması

Samsung imei sorgulama

Samsung imei sorgulaması

Samsung Galaxy imei sorgulama

Yukarıdaki çağrı merkezinden ve bu illerdeki yetkili servis bilgilerini alabilirsiniz. Samsung kalan garanti süresini internetten sorgulaması resmi web sitelerinden yapınız ve her hangi bir sitede imei numaranızı paylaşmayınız.


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 00:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir