Turkcell T40 telefonum kapandı açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Cep telefonum kapandı ve açılmıyor sorun nedir? Ses sorunu ve şebeke sorunu! Turkcell T40 telefonum kapandı ve açamıyorum çözüm önerilerimiz bu haberimizde….

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil dünyası güngeçtikçe gelişmektedir. Ülkemizde ve dünyada her geçen gün yeni bir marka veya bilindik markalara ait yeni modeller piyasaya sürülmektedir. Bu kadar yaygın ve fazla ürünün piyasaya sürülmesi ise miyarlarla tabir edilen bir GSM aboneliğinin dünyada bulunmasıdır. İşte büyük pastadan kendilerine bir pay almak isteyen firmalar bu sektörde ilerlemek için her türlü atakları yapmaktadırlar. Bu ataklardan biride yeni model telefon çıkarmakadır. Ayrıca GSM operatötleri kendileride bu pastadan pay almak için telefon modelleri satışı yapmaktadırlar.

İşte ülkemizde büyük bir abone kitlesi olan Turkcell firmasına ait T40 modelinde yaşanan bir soruna çözüm üretmeye çalışacağız. T40 modeli genel itibari ile orta segment olan bir telefon modelidir. Kullanımözellikleri olarak ise hemen hemen bir çok ihtiyaçımızı karşılayacak şekilde üretilmiştir.

Turkcell T serisi modellerini piyasaya sürdüğünde bu sektörde bir yerlere geldiğini görebiliyoruz. Peki T40 modelinde yaşanan sorunumuz nedir. Turkcell T40 modelinde yaşanan ve kullanucular tarafından tanımlanan sorunumuz ise; T40 modelinin kendi kendine kapanması ve bu kapanması sonucunda açılmaması ayrıca telefonu şarja taktığımızda sadece telefonda bir kırmızı ışığın yanıp sönmesi. Sorunumuzu bu şekilde tanımladıklatan sonra bu soruna ait çözüm önerimizi aşağıdaki başlık altında bulabilirsiniz.

Turkcell T40 telefonum kapandı açılmıyor

Turkcell T40 telefonum kapandı açılmıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android işletim sistemine sahip telefonlardan biri olan Turkcell T40 modelinde yaşanan kendi kendine kapanma sorunu için aşağıdaki önereceğimiz yöntemleri uygulayabilirsiniz;

Not: Bu ürünler Çinli ZTE firması tarafından üretilmektedir. Genelde sorunsuz pek cihazı olmuyor. Sorunların genelinde donanımsal oluyor. Ses gelmeme, karşı tarafa ses gitmeme, ekran donması, şebeke gitmesi, şebeke çekim seviyesinde düşüklük…. say say bitmez.

  1. İlk önce en basit yöntem ile başlayalım. Çünkü bazen insanın aklına gelmeyen en basit öneri aslında çözümün kaynağı olabilir. Turkcell T40 telefonunuzun şarj kablosu arıza yapmış olabilir. Farklı bir şarj cihazı ile telefonunuzu şarj etmeyi deneyiniz. Eğer şarj kablonuz bozuk ise telefonunuzun şarjı bittiği için kapanacaktır. Sizde şarj edemediğiniz için açılmayacaktır.
  2. İkinci yöntem ise şarj kablosunu değiştirmenize rağmen sorununuz devam ediyorsa eğer telefonunuza hard reset atabilirsiniz hard reset atma işlemlerine ise sitemizin arama bölümünden ulaşabilirsiniz.
  3. Bu yöntemler eğer sorununuza çözüm üretemedi ise sorununuzun kaynağı donanımsal olabilir. Turkcel T40 modelini yetkili bir servise kontrol ettirebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 08:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir