iOS 8.0 veya üst sürümünü gerektiriyor uygulama yükleme sorunu

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Apple firmasının daha önce çıkarmış olduğu ve yazılım desteğini kestiği iPhone 4 modellerine desteklenmeyen uygulamaları yükleyebilir miyiz? iOS 7 ve iOS 8′ e uygulama yükleme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple firması günümüze kadar bişr çok teknoloji ürün çıkarmıştır. Apple bir çok farklı alanda bu ürünlerini çıkarmaktadır. İlk olarak Apple firmasını ünlü yapan ürün ise macintosh bilgisayarlardır. Bu bilgisayarlar yüksek donanım özelliği ve grafik uygulamalarındaki başarılarından dolayı ilgili alanlarda neredeyse tek tercihe dilen bilgisayarlar olmuşlardır. Şirket bilgisayar teknolojisinde sahip olduğu tecrübesi ile farklı teknolojik ürünler piyasaya sürmeye başladı. Bu ürünler arasında son dönemde teknoloji dünyasının gözdesi olan taşınabilir cihazlar bulunmaktadır. Şirket gelişen teknolojide yer alam için iPad ve iPhone markalarında iki farklı taşınabilir cihaz piyasaya sürdü.

Apple firmasının bu serüveni neredeyse 10 yıl odu. 2017 yılında piyasaya süreceği iPhone 8 modeli Apple firmasının mobil sektöründe 10. yılında çıkardığı telefon modeli olacaktır. Şirket bu modele gelene kadar bir çok telefon modeli piyasaya çıkardı. Bu telefon modellerinde firma istediği başarıyı yakalayabildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat teknolojinin gelişmesi ile birlikte eski modellerde geride kalmaktadır. Apple şirketinin ayrıca bir adeti bulunmaktadır. Firma neredeyse her yeni iPhone modeli ile yeni bir iOS işletim sistemi piyasaya sürmüştür.

Ayrıca telefon ve işletim sistemlerinin gelişmesi ile birlikte uygulamalarda kendilerini geliştirmektedir. Yapılan güncellemelere uygulamalar kayıtsız kalmayarak son işletim sistemlerini kendi uygulamalarını uydurmaktadırlar. Bundan dolayıda marketlerde yer alan uygulama dosyaları genellikle belirli b,ir sürümden sonra çalışmaktadır. Bunun en bariz örneğini şuan iPhone 4 modelinde yaşamaktayız. iPhone 4 modeline bazı uygulamaları yüklediğinizde facebook , youtube gibi desteklenmediği yönünde uyarı almaktayız. Peki bu sorunu çözebilir miyiz ? Aşağıda bu uyarının bir görünümü sizlerle paylaşılmıştır.

iOS 8.0 veya üst sürümünü gerektiriyor uygulama yükleme sorunu

iOS 7 yazılımının yüklü olduğu iPhone 4 modellerine uygulama yüklediğinizde en az iOS 8 işletim sistemine yüklenebilir diye uyarı alabilirsiniz. Bu sorunu çözebilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İlk olarak telefonunuzu bilgisayara bağlayınız.
  • Daha sonra iPhone 4 modelinizi iTunes ile açınız.
  • Arama bölüme indirmek istediğiniz uygulamayı yazınız.
  • Uygulama indirmeye başlayınca birkaç saniye sonra iptale diniz.
  • Sonra telefonunuzda bulunan AppStore’ye girerek az önce yarıda bıraktığınız uygulamayı yükleyiniz.
  • Karşınıza aşağıdaki resimde görünen uyarı gelecektir. Bu uyarıya indir diyerek uygulamayı yükleyiniz.

iOS 8.0 veya üst sürümünü gerektiriyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir