Facebook Sayfa Adı Nasıl Değiştirilir Değişmiyor

Andronova
Yazar Andronova 5 Minimum Okuma

Facebook sayfa adı nasıl değiştirilir anlatan içeriğimiz zamanla güncelliğini yitirme olasılığı var. Konu içerisinde sayfa adını değiştiremiyorum sorunu içinde önerilerimiz olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook sayfanızın adını beğenmiyorsanız, yeni aldığınız sayfanın adını değiştirmek istiyorsanız veya marka değişikliğine gittiyseniz o zaman ne gibi işlemler yapılması gerektiği konusunda kısa açıklamamız olacak. Sonrasında sayfa adı değişmiyor sorununu inceleyeceğiz.

Sayfa adı değişikliği talebini gönderdikten sonra, geliştirici bu talebi inceleyerek onay sürecine alması gerekiyor. Lakin çok yoğun taleplerden dolayı bazen gözden kaçma veya sıralama nedeniyle dönüşlerin uzun zaman aldığı dönemler olabiliyor. Genelde belirlediğiniz adı onayladığınızda ekrana ad değişikliği talebinin cevabının 3 gün içerisinde bildirileceğini belirtecektir. Bize göre onay için her hangi bir zaman dilimi bulunmuyor. Nedeni Facebook’ un yoğunluğu veya gözden kaçırması olabiliyor.

Sayfa ad değişiklik talebi olumlu ya da olumsuz yanıtı e-posta ve sayfa bölümüne gelecektir. Herhangi bir olumsuz dönüşlerde tekrardan başvurunuzu iletmek istiyorsanız gerekçeli açıklamanızı düzgün şekilde yapmanızı öneriyoruz.

Facebook Sayfa Adı Değiştirme: Adım Adım

Giriş: Facebook, işletmelerin, markaların ve kişisel profillerin çevrimiçi varlığını güçlendirmek için önemli bir platformdur. Bir Facebook sayfasının adı, sayfanın tanıtma ve etkileşimi için önemli bir faktördür. Ancak, zamanla bir sayfa adını değiştirmek gerekebilir.-

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Adım: Facebook Sayfasına Giriş Yapın
  • İlk olarak, sayfanızı yönettiğiniz Facebook hesabınıza giriş yapın.
  • Sayfanıza erişmek için, Facebook ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayın ve sayfanızı listeden seçin veya doğrudan sayfanın URL’sini tarayıcınıza girin.
  1. Adım: Sayfa Ayarlarına Erişin
  • Sayfanıza girdikten sonra, sayfanızın üst kısmında bulunan “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • Bu, sayfanızın yönetim paneline erişmenizi sağlar.
  1. Adım: Sayfa Bilgilerini Düzenle
  • “Ayarlar” sekmesine tıkladıktan sonra, soldaki menüden “Genel” bölümünü seçin.
  • Ardından, “Genel” bölümündeki “Sayfa Bilgileri” başlığını bulun ve üzerine tıklayın.
  1. Adım: Sayfa Adını Değiştir
  • “Sayfa Bilgileri” bölümünde, “Sayfa Adını Düzenle” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
  • Yeni bir sayfa adı girmeniz istenecek bir metin kutusu belirecektir.
  1. Adım: Yeni Sayfa Adını Girin ve Onaylayın
  • Metin kutusuna, sayfanızın yeni adını girin. Yeni adınızı dikkatlice düşünün ve belirleyin, çünkü bir kez değiştirdikten sonra bir süre daha değiştiremeyebilirsiniz.
  • Yeni adınızı girdikten sonra, değişikliklerinizi onaylamak için “Değişiklikleri Kaydet” veya “Onayla” düğmesine tıklayın.
  1. Adım: Onaylama ve Bekleme
  • Yeni sayfa adınızı kaydettikten sonra, Facebook’un değişikliği incelemesi gerekecektir.
  • Değişiklikler genellikle birkaç dakika içinde etkili olacaktır, ancak bazen birkaç gün sürebilir.

Facebook Sayfa Adı Nasıl Değiştirilir ?

Facebook sayfanıza girdikten sonra sol tarafta yer alan “Hakkında” bölümüne tıkladıktan sonra sağ tarafta bulunan “Sayfa Bilgilerini Düzenle” seçeneğini tıklayınız. Genel’ de yer alan “Ad” bölümüne istediğiniz sayfa adını yazınız. Girdiğiniz sayfa adı daha önce kullanılıyorsa uyarı verecektir. Gerekli alan adını yazdıktan sonra ilgili alanlarda değiştirmek istediğiniz bilgiler varsa onlarıda düzenleyebilirsiniz.

Resimlere bakarak nasıl yapıldığını görebilir ve değişimlerde belli bir sınırlama olduğunu da hatırlatmak istiyoruz. Olur da uyarı vermeden ekranda kalıyor veya çıkıyorsa bu aklımıza gelsin.

Facebook sayfa adı değiştirme nasıl yapılır?
Facebook sayfa adı nasıl değiştirilir değişmiyor

Görseller eski olduğundan dolayı güncel olanları görsel aramalarda bulacaksınız.

sayfa adını nasıl değiştiririm
Facebook sayfa adı değişmiyor

Facebook Sayfa Adımı Değiştiremiyorum

Ad değiştirmede sorun yaşıyorsanız, yaptığınız işlemleri tekrar gözden geçiriniz ve duruma göre farklı sistemden bir daha deneyiniz. Eğer çok sık denediyseniz belki belli zaman aralığına kadar işlem yapmamanız gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ceza veya bir şeylerin aksadığını anlamak için profilinizi açıp içeriğinde bir şeyleri değiştirmeye çalışınız ve değişmiyorsa o zaman problem olduğu anlamını taşır. Başkalarında aynı durumun olup olmadığının araştırılması gerekiyor.

  • facebook.com/help/contact/1417759018475333
  • facebook.com/help/contact/237843336274237

Çok sık ad değiştirmenin dışında herhangi bir şeyi sürekli yapmaya çalıştığınızda da yine aynı olumsuzlukla karşılaşırsınız. Böyle bir şey oluşmuşsa bir süre hesabınızı kullanmamanız doğru olacak.

Olası aracı cihaz ve internet engelinin testi içinde başka yerden denenmesi daha mantıklı olacaktır.

Not: Başvuru sırasında sizden resmi bir belge veya kimlik ekran görüntünü talep ediliyor.

Hesaba Uygulanan Yaptırım

Kullanıcıların yaptığı en büyük yanlışlıklardan biri sürekli tekrarlanan işlemler ve kurallara uymayan davranışlar sergilemeleri. Kişinin ilk aklına gelen ceza almış olma olasılığı. Bu doğru ama belki de geçici bir engel var ve düzelmesi için beklemeniz daha yararlı olacak.

Ceza testi için hesaplardaki ayarların değiştirilmeye çalışılması gerekiyor. Örnek profilinizden bir şeyi değiştirin. Sonra kaydedin. Olumsuz yanıt alanların hesapları ya yasaklı ya sistemde olumsuz bir şeyler var.

Facebook sayfa adımı değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım sorunuza yanıt vermeye çalışırken aynı zamanda Facebook sayfa adımı değiştirmiyorum sorununa yanıt verdik.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.