Gmail kullanıcılarına müjde! E-mail boyut sınırı iki katına çıkarıldı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google'ın Dünya'nın en çok kullanılan e-posta servisi Gmail, arayüz ve özelliklerini geliştirmeye devam ederken, şimdi de e-posta boyut sınırlarını iki katına çıkararak kullanıcıları sevindirdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Email denilince ilk akla gelen servislerden olan ve Dünya üzerinde en çok kullanılan servis olma başarısını yakalayan Google‘ın popüler e-posta servisi Gmail, bundan böyle iki kat daha fazla boyuta sahip dosyaları içerisin e-postalar alabilecekler. Günümüzde gerek şirketler ilere resmi, gerek ise şahsi kullanım açısından oldukça önemli oranda kullanım gereksinimi duyduğumuz e-posta servisi, mevcut teknolojik şartlarda, dosya boyutlarının ve veri kavramının da artmasıyla yenilenmeye ihtiyacı var.

Gmail gönderme ve alma boyutu 50 MB çıktı!

Gmail gönderme ve alma boyutu 50 MB çıktı!

Daha önce 25 MB olan email alma ve gönderme sınırı bulunan Gmail, bu konuda yüz milyonlarca kullanıcı tarafından sıklıkla dile getirilen memnuniyetsizliği duymuş olacak ki, artık dosya Gmail veya başka yerden alınan email boyutları 25 MB yerine 50 MB‘a çıkarıldı. Bununla birlikte Gmail üzerinden email gönderim boyut sınırı halen 25 MB olarak belirlenirken, Google’ın bu değişikliği şimdilik sadece başka email servislerinden alınan dosya sınırlamalarında uygulama kararı aldığı görülüyor. Yani şimdilik Gmail kullanıcıları emaillerine ekleyecekleri dosya boyutları 25 MB’ı geçemeyecek. Sadece alımlarda boyut sınırı 50 MB’a çıkarıldı.

Bu değişim sadece Gmail‘in web uygulamasında değil, aynı zamanda mobil uygulamasında da birkaç gün içerisinde aktif hale gelecek ve kullanıcılar daha rahat e-posta alıp gönderebilecekler. Standart olarak kullanıcılarına 17GB ücretsiz alan sunan Google, bu konuda oldukça başarılı. Hele hele sunduğu diğer servislerin birbirleri ile aralarındaki senkronizasyon ve sunduğu kolaylıklar da hesaba katılında, Google günümüz ve geleceğin en çok tercih edilen teknoloji şirketi olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 17:00

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir