PayPal sitesinde abonelik iptal işlemleri nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Paypal' da kayıtlı kredi kartı nasıl kaldırılır silinir? Paypal sitesinde bulunan kredi kartınızın tanımlı olduğu aboneliğinizi nasıl iptal edebileceğinizi bu haberimizde yayınlayacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet dünyasını gün geçtikçe ilerlemektedir. Artık insanlar nerede ise bütün ihtiyaçlarını internet üzerinden almaktadır. Hatta bir adım ileri giden kullanıcılar marketlerin online alışveriş imkanı vermesinden dolayı gıda harcamalarını da online olarak internet üzerinden yapmaktadırlar. Bu kadar yaygın olan alışveriş dünyasında ülkemizde yer alan internet kullanıcılarının dünyanın farklı ülkelerinde yer alan siteler üzerinden alışveriş yapabilmeleri için farklı çözüm önerileri üretilmektedir. Bu çözüm önerilerinden biride PayPal sistemidir. Bu sistem araçılığı ile dünya üzerinde yer alan uluslararası firmalardan istediğiniz ürünü veya hizmeti sizlere satın alma imkanı sağlamaktadır. Peki bu kadar yaygın olan bir sisteme abone olduğumuzda aboneliğimiz nasıl iptal edebileceğiz. İşte bu sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

PayPal abonelik iptal işlemlerini nasıl yapılır?

Paypal sitesinde var olan aboneliğinizi herhangi bir sebepten dolayı iptal etmek isterseniz aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

  • 1 İlk önce yapmanız gereken kapatmak istediğiniz PayPal hesabınıza paypal sitesinden giriş yapmanız.
  • 2 Daha sonra hesabınıza giriş yaptıktan sonra PayPal hesabınızda bulunna Ayarlar kısmına giriniz. Eğer PayPal Ayarlar kısmını bulamıyorsanız hesabınıza girdiktan sonra paypal.com/myaccount/settings/ adresini tarayıcınızın adres kısmına yazarak enter tuşuna basınız.
  • 3 Ardından PayPal Ayarlar kısmında bulunan ve daha öncesinde yer alaln düzenli ödemelerinizin yer aldığı veya tanımlı ödemelerin bulunduğu  “Ödemeler” yazısına tıklayınız.
  • 4 Yukarıdaki işlemlerin ardından Ödemeler” kısmında yer alan “Yaklaşan ödemeleri yönetin” yazısının altında yer alan  “Önceden onaylı ödemeler” başlığını açınız. Aşağıda bu ödemelerin bir örneği gösterilmektedir.

PayPal abonelik iptal işlemlerini nasıl yapılır?

  • 5 Burada 3. maddede söylediğimiz gibi abonesi olduğunuz ödemelerin ve otomatik olarak ödenmesini istediğiniz hizmetlerin listesi bulunmaktadır. Bu listede yer alan düzenli ödeme yaptığınız hangi hizmeti iptal etmek istiyorsanız üzerine tıklayınız.
  • 6 Son olarak ise düzenli ödeme yaptığınız hizmete giriş yaptıktan sonra  “İptal” yazısına tıklayarak almış olduğunuz hizmeti sonlandırıp ödemesini durdurabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 09:26

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.