Google Chrome AMP güncellemesi AMP nedir?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google Chrome gelen yeni güncelleme. AMP nedir nasıl kullanılır? Cep telefonlarda hızlı web siteleri için yeni nesil arayüzü ile AMP yayınlandı. Chrome indir güncellemeyi yükle!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Chrome tarayıcısına gelen yeni güncelleme ile artık AMP için daha fazla desteğe sahip oldu. Güncelleme AMP desteği olan web sitelerinin daha hızlı yüklenmesini hedefliyor. 

AMP nedir? AMP, (Accelerated Mobile Pages) yani mobil cihazlarda hızlandırılmış mobil sayfalar anlamına geliyor. AMP hem hafif hemde hızlı bir arayüze sahiptir. Cep telefonda daha hızlı internette gezinti için web sitelerinde ve tarayıcılarda AMP desteğinin olması gerekiyor. 

Google Chrome’ nın yeni güncellemesi  tamamen AMP odaklı ve 111 MB dosya büyüklüğene sahip. Yeni sürüm için cihazınızın market uygulaması üzerinden güncellemeyi yapabilirsiniz.

Google Chrome AMP güncellemesi

Google Chrome AMP güncellemesi AMP nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

AMP nedir?


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 10:05

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir