17 Ağustos 2017 kredi kartları internet alışverişe kapatılıyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

BDDK tarafından kredi kartı ile internet üzerinden online alışverişlere kapatılıyor. İnternetten alış veriş yapabilmeniz için banka müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

17 Ağustos 2017 tarihinden itibarıyla artık bireysel kredi kartları internetten alışverişe kapatılıyor. Sanal alışverişlerde güvenlik nedeniyle bu uygulamanın hayata girmesi çoğu kullanıcının yararına bir durum olacak. 

BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) tarafından kısa süre önce alanına karar doğrultusunda 17 Ağustos itibaren internet üzerinden alışverişlerde kredi kartı kullanıma kapatılacak. Bu tarihten itibaren mevcut kredi kartları ve yeni kredi kartlarında müşteri onayı olmadan online alışverişlere kapalı olacak.

Şuan bazı alışveriş sitelerinde yapılan alışverişten sonra yeni düzenleme hakkında bilgi verilmekte. 

17 Ağustos 2017 kredi kartları internet alışverişe kapatılıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternetten alışveriş için kredi kartını açma

İnternette kredi kartının kullanılabilemesi için ya bankanıza giderek yazılı onay vermeniz ya da banka müşteri hizmetlerini arayarak açtırmak için onay vermeniz yeterli olacak.

Öneri olarak bilmediğiniz ve araştırmadan her hangi bir web sitesinden alışveriş yapmamanız önerilir. Unutmadan kredi kartının sanal alışveriş limitini düşürmeniz önerilir. Bu işlemi online bankacılık işlemlerinden kolayca yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 07:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak