Galaxy S7 Özellikleri Arasından Kamera ve Ekran Belli Oldu!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung’un milyonlar tarafından beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S7 özellikleri arasından ön kamerası ve ekran özellikleri ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Barselona’da gerçekleştirilecek MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2016 fuarından bir gün önce, 21 Şubat‘ta Samsung Unpacked 2016 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak olan, önümüzdeki yılın en popüler akıllı telefonlarından Galaxy S7 serisi kullanıcılar tarafından heyecanla beklenirken, ön kamera ve ekran özelliklerinin yanı sıra ön panelin görüntüsü sızdırıldı.

Bekleyen kullanıcıların çok olması sebebiyle oldukça merak edilen yeni amiral gemisi Galaxy S7 özellikleri için sızdırılan görüntülerde net olarak ortaya çıkan ön panel (ekran) görüntüsü, Galaxy S7‘de 5.2 inç 1440×2560 çözünürlükte QHD ekran olduğunu ortaya çıkarırken, 5.7 inç 1440×2560 piksel çözünürlükteki QHD ekran özelliklerinin ise Galaxy S7 Edge Plus modeline ait olduğu tahmin ediliyor.

galaxy s7 ekran

Tanıtıma kısa süre kala bir bir bilgilerin sızıdırıldığı S7 serisine yönelik, SM-G93 model numarasına sahip alt modellerinden birine (büyük ihtimalle Galaxy S7 Edge Plus) ait oldu düşünülen özellik görüntüsü ise, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM, 5MP ön kemera ve 12MP arka kameraya işaret ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

galaxy-s7-edge-plus-ekran-ozellikleri

Samsung‘un her iki yılda bir model tasarımlarında değişiklik yaptığı için, dış görünüm olarak Galaxy S6 serisine benzeyeceği düşünülen yeni S7 serisinin, fiyat konusunda S6 serisine göre daha pahalı olacağı konuşulanlar arasında. Bu konuda sizlerle paylaştığımız “Galaxy S7 Daha Pahalı Olacak ve İris Tarayıcı ile Gelecek” başlıklı haberimiz ilginizi çekebilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.