Twitter’ın Yeni Uygulaması Yüklü Uygulamaları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Twitter’ın Yeni Uygulaması Yüklü Uygulamalarınızı Takip Edecek!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yüz milyonlarca kişinin kullandığı Twitter, bugüne kadar ücretsiz olarak hizmet sağlıyordu. Elbette firmanın artık para kazanmasının zamanı geldi ve geçiyor. Twitter’ın önümüzdeki haftalarda gelecek yeni güncellemesindeki değişiklikler, bu yönde bazı adımlar atacağına işaret ediyor.

Twitter’ın Yeni Uygulaması Yüklü Uygulamaları

Gelecek güncellemeyle birlikte artık Twitter uygulaması, Android ve iOS cihazınızdaki yüklü tüm uygulamaları takip altına alacak.

Twitter bu bilgilerin, kullanıcılarına yönelik daha iyi ve kişiselleştirilmiş reklam sunumu için olduğunu belirterek, yüklü olan uygulamalardan herhangi bir başka veri, bilgi alınmayacağını ve bu özelliğin kullanıcı kontrolünde olup, isteyen kullanıcıların kapatabileceğini söylüyor.

Yeni güncellemeyle Twitter uygulamanızda olacak başlıca iyileştirmeler;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

– Daha iyi “kimi takip etmeli” seçenekleri,
– Daha çok ilgi alanına dayalı ücretli içerik gösterimi.

Dev firmaların “iyileştirme” adı altında yaptıkları değişikliklerle, kullanıcılar hakkında daha çok kişisel bilgiye ulaşıp, bundan para kazanmaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

kaynak: Twitter

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.