Motorola Moto X (2014) Yarından İtibaren Yeniden Satışta

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

2014 yılının ikinci yarısından bu yana satışta olan Motorola Moto X üzerinden neredeyse bir yıl geçiyor olmasına rağmen tüketicilerin dikkatini çekebilmiş değil. Özellikle de 2015 itibari ile piyasa LG G4, Samsung Galaxy S6/edge, HTC One M9, Sony Xperia Z3 gibi amiral gemiler tarafından kuşatılmış durumdayken.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdi ise Motorola‘yı bir dönem ki amiral gemisini müşterilerini, kullanıcılarını kendine inandırmak adına ikinci defa piyasaya sürüyorken görüyoruz. Motorola fiyatları acımasız bir biçimde düşürerek yarına özel olarak $225 fiyatı cihazı satışa sunacak. Bu fiyata satın almak için bugün sabah 11:00 ile 6 Mayıs günü saat 11:00 arası ön sipariş vermeniz gerekmekte. Sonrasında fiyat normal haline dönecek ve bu demek oluyor ki 32GB Moto X modeline $349.99, 64GB modeline ise $374.99 gibi bir fiyat ile sahip olunabilecek.

Kullanıcıların yapabileceklerini sınırlayan bu cihazın yanı sıra Motorola’nın önümüzdeki yaz ayında yeni amiral gemisini tanıtması bekleniyor. Herkesin merak ettiği bir soru var: Moto X $400 fiyatının altında bir cihaz için o kadar da kötü mü? Cihaz piyasaya sunulduktan sonra kullanıcılardan ve deneyimleyicilerden gelen yorumların sorulara cevap olacağı düşünülüyor. Ve gelişmeleri, Motorola’nın hedeflediği noktaya ulaşıp ulaşamayacağını buradan bildirmeye devam edeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.