HTC Android 9 güncellemesi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

HTC U11 Life Android Pie güncellemesini aldı. Şimdide HTC U11, Plus ve U12 Plus modelleri sırada. Yapılan resmi açıklamayla bu telefonlarında güncelleme tarihleri belli oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden cep telefonu pazarında özellikle Türkiye pazarında önemli bir yeri olan HTC, 4-5 yıldır pek göz önünde bir marka değil. Rekabette çok geride kalan markanın hem tasarımda hem de özellik bakımında rakiplerinin yanına pek yaklaşamadı.

HTC kullanıcılarına önemli bir haber var. Şirketten yapılan bir açıklamada U11 Life Android 9 verildi ve sıra diğer modellerde.

Satışları iyi gitmeyen bir marka olmasına rağmen satış sonrası desteğini sürdüren HTC, yazılım güncellemelerini takip etmeye ve vermeye devam ediyor. Şirket iki ay önce Life modeli için güncelleme geleceğini açıkladı ve dağıtıma başladı. Şimdide diğer gelecek modelleri duyurdu.

HTC Android Pie güncellemesi Türkiye

 HTC U11, Plus modeli ve U12 Plus modeli için güncelleme tarihleri açıklandı. U11 için bu ay, Plus ve U12+ içinde gelecek ay işaret edildi. Tabi aksamalar olursa bir iki ay uzayabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Açıklama resmi Twitter hesabından yapıldı. Detaylara atılan tweet’ dan bakılabilir. Bakalım başka modeller içinde Android Pie sunulacak mı?

HTC Android 9 güncellemesi geliyor


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 02:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.