2015 İlk Çeyrekteki En Popüler Akıllı Telefonlar Belli Oldu!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Büyük üreticilerin popüler amiral gemilerinin yanı sıra, hemen her gün yeni bir akıllı telefonun duyurusunun yapıldığı şu günlerde, kullanıcılar hangi akıllı telefonu alacağını şaşırmış durumdalar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her üretici, benim telefonum daha iyi der demesine de, kullanıcıların bu telefonlara karşı sergiledikleri gerçek tutum nedir? İşte bu sorunun cevabını bulacağımız bu yazımızda, AnTuTu‘nun kısa süre önce yayınladığı 2015 ilk çeyrek en iyi 10 akıllı telefon performans raporunun ardından şimdi de 2015 ilk çeyrekteki en popüler akıllı telefonların listesi yayınlandı.

Henüz yeni amiral gemilerin girmediği listede, birinciliği tüm akıllı telefonlar arasında %9.87‘lik kullanım oranıyla Samsung Galaxy Note 4 alırken, ikinci sırada da yine bir Samsung ürünü olan %7.68‘lik kullanım oranıyla Galaxy S5 bulunuyor. Aşağıda tüm listenin yer aldığı görüntüyü inceleyebilirsiniz.

en-populer-telefonlar-2015-2

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.