Samsung Galaxy S6 Edge Patent Görüntülerinde Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

MWC (Mobil Dünya Kongresi)’inde tanıtılacak olan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6’nın her iki tarafı da kavisli bir ekrana sahip kardeşi Galaxy S6 Edge için alınan patente ait görüntüler sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un iki versiyonla pazara sunacağı Galaxy S6’nın kavisli ekranlı modeli, bir önceki Note Edge’nin tek tarafı kavisli olarak sunulmasından sonra, Galaxy S6 Edge ile birlikte iki tarafı da kavisli olarak gelecek. Galaxy Note 4’ün kavisli ekrana sahip modeli Note Edge olurken, Galaxy S6’nın kavisli modelinin ismi Galaxy S6 Edge olacak. Daha önce bunun Note Edge gibi Galaxy S Edge olacağı söyleniyordu.

Samsung’un aldığı patentte, her iki tarafın da silindirik bir görünümde ve herhangi bir çerçeve içinde değil, telefonun arka yüzeyine kadar uzanan ve telefonu saran bir ekran özelliğine sahip olduğu görülüyor. Bunun yanında, patentte Samsung’un ilk defa kullandığı cihazın içinden çıkan parçaya ait bir şema mevcut. Bu belki bataryanın çıkarılmasına yönelik yeni bir yöntem olabilir.

galaxy-s6-edge-patent galaxy-s6-edge-patent2 galaxy-s6-edge-patent3

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.